Uw eigen oproep in Gevraagd en Gezocht

Heeft u zelf vragen of zoekt u iets of iemand in verband met de historie van Velsen?

Vul dan een E-mail (waarin u de volgende gegevens verwerkt: Naam, Adres, Postcode en Woonplaats, Telefoonnummer, Onderwerp en de Tekst van de oproep) in en Verstuur deze.

De Historische Kring Velsen heeft het recht om uw oproep zonder opgaaf van redenen niet te plaatsen of eventueel bewerkt of ingekort te plaatsen, en is niet aansprakelijk voor de inhoud of gevolgen van een oproep.

Onvolledige Emails worden niet in behandeling genomen.

Oproepen met een commercieel karakter of niet betrekking hebbend op de historie van Velsen worden stilzwijgend geweigerd. 

Oproepen voor gezochte boeken of klasgenoten worden stilzwijgend niet meer geplaatst; hiervoor zijn vele andere websites beschikbaar.

Geplaatste oproepen blijven - afhankelijk van beschikbare ruimte - minimaal zes maanden staan.

Indien een oproep niet meer van toepassing is wordt u verzocht dit te melden aan de webmaster onder vermelding van het oproepnummer.

Achter "Reacties naar" wordt uw naam (initialen met achternaam) vermeld en is uw e-mailadres aanklikbaar via deze naam.


U kunt uw vraag via de mail sturen aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


In het algemeen wordt uw oproep binnen enkele dagen tot een week geplaatst. Tijdens vakantieperioden kan het iets langer duren.